Bouw Bedrijf

een goed gebouwde woning is een veiligheid en een warme thuis voor je geliefden

Belgium Building is jouw oplossing als het gaat om je huis. Met meer dan 20 jaren ervaring bieden wij huiseigenaren en commerciële bedrijven de kwaliteit van het werk die ze verdienen.

Dakwerken

Perfect geplaatste dakwerk

Je kan op ons rekenen als je nu een nieuwe dak wilt aanbrengen of je huidige vervangen.

Tegelwerken

Afwerking gegarandeerd

Tegels zijn extreem duurzaam. Doordat tegels ongevoelig zijn voor water en vlekken zijn ze een populaire keuze in natte ruimtes en omgevingen met een hoge luchtvochtigheid.

Timmerwerken

Uitstraling en textuur van natuurlijk hout

Houten daken zijn ideaal als u de energie-efficiëntie van uw huis wilt verbeteren

gevelwerken

verhoog de waarde van je huis

Het is een goede investering als het gaat om energie besparing, maar ook voor potentiële kopers die een huis met een nieuwe gevel op prijs zullen stellen.

metselwerken

hoge weerstand tegen verrotting, ongedierte en weersinvloeden

Een van de belangrijkste voordelen van steen is de esthetische uitstraling, met een verscheidenheid aan kleuren, maten en texturen – de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos.

Testimonials

Wat mensen zeggen over ons

Wij hebben een heel goede ervaring gehad met Belgium Building voor het vernieuwen van ons dak. Team van ervaren dakwerkers die uitstekend werk leveren tot in het detail. Neemt de tijd voor een uitgebreid plaatsbezoek en luistert naar de wensen van de klant. Steeds bereikbaar voor vragen voor, tijdens en na de werken. Correcte offerte en facturatie!
G. Tudare
Call Now Button